Meditation – Flergangsmor by Lena Adalberth

Meditation – Flergangsmor

Du er nok – altid. Også når det ikke føles sådan. Meditationen tanker dig op på mor-energi.

Hvad de andre mødre synes

Jeg har jo mediteret tidligere, særligt i forbindelse med uddannelse i mindfuld dagpleje, men jeg begriber ikke, hvordan jeg har kunnet undvære din mor-meditation! Hvor er den kærlig, fin og livsbekræftende!
Maria Bøgh, mor til tre
Jeg er vild med dine meditationer! Det giver så mange følelser og samtidig føler man at man får ros både af en anden og af sig selv. Den fik mig også til at trille en lille tåre. På den gode måde. Det vil også sige, at man kommer ud med noget, der trænger til at blive forløst. Virkelig rart!
Trine Johansen Butt, mor til Elias og Isak
Det er heldigt, at dine meditationer ikke er på en CD, for så tror jeg vitterligt, at der var kommet ridser i. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har lyttet til Flergangsmor. Jeg bruger den til natten og i løbet af natten, når jeg bliver forstyrret af pigerne. Den hjælper mig til at finde ro igen og overgive mig til søvnen
Malou Julie, mor til Ellen og Alma
Jeg lyttede til det i går aftes, inden jeg gik i seng, og jeg vågnede med en anden følelse af overskud. Og den ligger hele tiden i baghovedet, at “man er god, som man er”! Så mange tak <3
Mitzi, mor til Sander og Olivia
Jeg kan selv have en tendens til at flyttet al energi udad (på mine børn) og glemme at få energi tilbage til mig selv. Mormeditationen er derfor lige på sin plads.
Nadja, mor til Milo og Theo

Meditation – flergangsmor

Meditation – Flergangsmor.mp3
17 min

Lyt til en smagsprøve

Nogle gange kan det være rart lige at høre lidt, inden du køber. Så det skal du selvfølgelig også have lov til. Jeg håber, det giver dig lyst til at lytte til hele meditationen.
Lyt til smagsprøven af meditationen