Moar-medlemskab by Lena Adalberth

Moar-medlemskab

Medlemskabet er til dig, som savner konkrete, kærlige og forskningsbaserede råd og værktøjer til hverdagen med dit 0-5-årige barn. 
For samme pris som en Københavnerkaffe tager jeg dig i hånden og guider dig trygt igennem dit forælderskab.

Dine fordele som medlem af MOAR

  • Minimum 1 live om måneden, som gemmes!
  • Dybdegående artikler om dit barns sprog og kærlig kommunikation med dit barn.
  • Fortrinsret til svar på dine personlige spørgsmål.
  • 50 % rabat på 1:1-sessioner (normalpris 2300 kr.)
  • 30 % rabat på alle meditationer (normalpris 95 kr.)
Alle disse skønne fordele koster dig det samme som en Københavnerkaffe 😍

Seneste indlæg


Velkommen til vidensdelen af dit medlemskab 📖

Her lidt info om artiklerne, og hvornår jeg går live, så du kan skrive det i kalenderen, hvis…

Årsagen er oftest, som du nok allerede også er bevidst om; frustration, dominans, overvældelse, beskyttelse eller frygt. Dit barn har endnu ikke evnerne til at…
2 kommentar
Dit barn lever i nuet og har ikke evnerne til at tænke i konsekvenser, når han/hun ikke følger med, når I skal afsted. Det er…
ui-24px-outline-1_lock Abonner på at låse op
Dette indlæg er kun tilgængeligt for Moar-medlemskab medlemmer.
Ingen kommentarer endnu
Store forandringer giver sig som regel altid til udtryk hos børn. De kan i en periode “gå tilbage” i deres udvikling, og afhængigt af dit…
ui-24px-outline-1_lock Abonner på at låse op
Dette indlæg er kun tilgængeligt for Moar-medlemskab medlemmer.
Ingen kommentarer endnu
Det er en stor omvæltning for alle i familien, når mor og far beslutter at gå fra hinanden. Måske samarbejdet mellem jer var vanskeligt før…
ui-24px-outline-1_lock Abonner på at låse op
Dette indlæg er kun tilgængeligt for Moar-medlemskab medlemmer.
Ingen kommentarer endnu

Moar medlem

kr.49/ måned
kr.441/ år (spare 25%)
Få adgang

Om MOAR-medlemskabet

I medlemskabet vil jeg gøre mit ypperste for at få dig til at føle dig som den superheltemor, jeg mener, du er. Hos mig hører du til, som du er. I mine øjne er du allerede præcis, som du skal være – og dit barn er præcis, som det skal være. Altid. 

Min mission med medlemskabet er at skabe et trygt rum, hvor du kan finde viden, råd og inspiration til kærlig kommunikation med dit barn. Jeg ønsker mig, at viden om børns hjerner er tilgængelig for langt de fleste, fordi børns trivsel står mit hjerte meget nær. Medlemskabet er både til dig, som ønsker at fordybe dig, men også til dig, som kun har tiden til at læse, når du er på WC. I bunden af hver artikel kan du nemlig også læse artiklens vigtigste take-away, til hvis du er på farten og gerne vil have et hurtigt råd med dig. 

Her løfter jeg dig op og giver dig helt konkrete forslag til, hvad du kan gøre og sige i et hav af situationer med dit barn. Og jeg hjælper dig med at forstå og styrke jeres relation. 

Jeg vil elske at have dig med i klubben af en masse omsorgsfulde forældre, hvor rummelighed og personlig integritet står centralt.

Meld dig ind nu, og få en gavn af medlemskabsfordelene med det samme ❤️

FAQs

Hvad er forskellen på at være MOAR-medlem og følge dig på Instagram?

Jeg fortsætter selvfølgelig stadig på Instagram med at inspirere til tryg kommunikation med dit barn, så følg endelig fortsat med der. Men som MOAR-medlem får du fortrinsret, når du stiller mig spørgsmål, og du har kun mulighed for at se med, når jeg går live, hvis du er medlem (med mindre der er en helt særlig omstændighed, som fordrer, at liven kommer på IG, fx hvis jeg går live med en anden, eller det er som reklame for medlemskabet). Generelt er ALLE fordelene kun for dig, som er medlem. Instagram kommer til at fungere som et “udstillingsvindue”, og som medlem får du alle lækkerierne og en masse indhold, som stikker langt dybere, end Instagram-formatet tillader.


Hvor længe gemmes dine lives?

Som udgangspunkt gemmes de, indtil der kommer en ny live. Dvs. ca. 1 måned ad gangen. Det er for, at liven hele tiden er aktuel, og at indholdet i medlemskabet ikke bliver for overvældende. Til gengæld er du altid velkommen til at ønske emnet for en live, og hvis jeg oplever en ophobning af de samme spørgsmål, er min intention også at holde ekstra spørgetimelives løbende. I de tilfælde vil der findes to aktuelle lives i medlemskabet i den periode.

Hvordan tilgår jeg dine lives?

Du modtager en mail med information om, hvornår liven foregår samt link til liven. Link, information og optagelsen vil også ligge som en del af vidensdelen mellem artiklerne. Har du ikke mulighed for at være med live, vil optagelsen blive gemt i dit medlemskab efterfølgende.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan til hver en tid opsige dit medlemskab under dine kontoindstillinger på din medlemskabsside. Men du betaler dog for en måned ad gangen, så hvis du ikke ønsker at betale for måneden efter, skal du opsige dit medlemskab inden månedens udløb. 

Hvordan kan jeg stille dig mine spørgsmål?

Du kan stille mig dine spørgsmål via chatten på din medlemskabsside eller under de enkelte indlæg, hvis det er til et specifikt emne, som jeg har skrevet om.

Kan jeg booke en 1:1-session, selvom jeg ikke er medlem?

Ja, du er altid velkommen til at kontakte mig for at aftale en 1:1-session. Men du kan kun benytte dig af medlemskabsrabatterne, så længe du er medlem. 
Normalt er min pris for en sprogpsykologisk rådgivningstime 2300 kr. Som medlem koster det dig det halve. Altså 1150 kr. Du kan betale via enten bankoverførsel eller MobilePay. Betalingen sker samme dag, som rådgivningen finder sted.

Hvad indebærer en 1:1-session?

Jeg ringer til dig over enten FaceTime eller Zoom, hvor du forinden har fortalt mig lidt om jeres udfordring. I vores time sammen gør jeg dig klogere på dit barns hjerne, og hvorfor dit barn sandsynligvis reagerer, som det gør. Jeg giver dig helt konkrete værktøjer til, hvad du kan gøre og sige i de situationer, du fortæller mig om, og du vil efterfølgende finde tryghed i at vide, hvad du skal stille op, når du eksempelvis føler dig magtesløs, ikke ved hvad du skal sige eller gøre i en konkret situation med dit barn. 

Jeg har før rådgivet om emner som: flersprogethed, sproglig forsinkelse, kommunikationen med børn i forbindelse med skilsmisse, død i familien, sygdom, udadreagerende adfærd, uenighed mellem forældre, indkøring, pædagogsamarbejde, flytning mm.